Забавни факти , които трябва да знаете за летните гуми

Огромната значимост на летните гуми

Безсъмнено е, че летни гуми са една от най-съществените съставляващи части на колата и категорична причина за това по какъв начин тя ще се държи на пътната настилка – летните гуми притежават неизмеримо многообразие , както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на предметните характерности . Практиките дават представата , още повече водачи на автомобили търсят летни гуми онлайн и проявят желание да намерят съвременен сервиз, където по най-удобния вариант летните гуми да бъдат сменени.

Летни гуми от гамата на SYRON – Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те притежават обемни тръби за оттегляне на водата и проводници по раменните плоскости за странично премахване на водата. Този разновидността летни гуми включва допълнително голям скоростен индекс и уголемена твърдост на вътрешната конструкция , като гарантира запас от спокойствие при тежки обстоятелства.

Летни гуми на марката SYRON

Не е необходимо да се съмнявате или тревожите за това какъв тип летни гуми да подберете , тъй като ние Ви представяме летните гуми на SYRON. С тях си обезпечавате увереност и класа. Летните гуми на производителя SYRON притежават немалко предимства приоритети на съответните условия пред другите съперници . Очевидно е, че нерядко на улицата има предпоставки да се зародят неподозирани и неблагопроятстващи обстоятелства .

Разгледайте летни гуми 1
Разгледайте летни гуми

Летни гуми от производителя Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 обезпечават доста по-благоприятно износване на предпазителя и по-кратък спирачен път на сухи и влажни пътни настилки , съдействайки на водачите да контролират ситуацията и да се радват на изживяването. Технологията Active braking на тези летни гуми подобрява допирната повърхнина и сцеплението при спиране, скъсявайки спирачния път. Нещо повече, актуалната Grip booster методика и лепилото от смола за лепкавкост, гарантират подобрено сцепление по време на спиране. Конструкцията на летните гуми е подсилена и в същото време олекотена. Типа съдържа 41 разновидности от 17 до 20 инча.

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – образователни неща относно производителя Dunlop

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са актуалните свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те проявяват безупречно сцепление и маневреност и осигуряват по-бързо пресичане по тестовата отсечка. Тези летни гуми притежават смес на предпазителя със смола за по-качествено сцепление на сухо и незасъхнало; по-мащабни външни рамена за по-доброкачествено сцепление в завой; къси спирачни блокчета, които ограничават спирачния път, особено при висока скорост; гъвкава жилка на коланите, които обезпечават по-успешна обратна връзка с шосето и точно возене . Летните гуми Sport Maxx RT2 са безспорен експерт, щом като става въпрос за сцепление и точност на возенето – това ги ситуира като чудесен избор за ситуации , в които се налага върхово представане и високо скоростна реакция. Летните гуми остават лоялни на концепцията на Dunlop “Forever Forward”, като манифестират ангажимента на производителя да създава вълнуващо чувство от придвижването . Типа включва параметри от 17 инча до 21 инча.

Най-предпочитаните летни гуми 2
Най-предпочитаните летни гуми

Летни гуми от продуктовата линия на SYRON – BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с екологичен характер. При тях са налични три централни надлъжни цеви отгоре на предпазителя, които оптимизират отводнението и шофирането по неизсъхнала настилка. Тези летни гуми разполагат с плоскости на ламелите с различна дълбочина, което понижава звука и понижава съпротивлението при търкаляне. Нещо повече, дизайнът на улеите на раменната част на летни гуми BlueTech оттегля водата и също така подобрява сцеплението при навлажнена настилка. Затварящите се плоскости по централни ребра на свой ред подобряват стабилността при голяма скорост и смаляват съпротивлението при търкаляне. Главните преимущества на летните гуми на SYRON BlueTech са дългия пробег, малкото консумиране на гориво, слабото съпротивление при търкаляне и качественото сцепление при сухи и навлажнени улици . Летните гуми осигуряват необходимата продуктивност при  всички без изключение режими на потребление.

Изключително добри летни гуми 3
Изключително добри летни гуми

Нашите специалисти от Летни гуми ООД сме наоколо за Вас

Ние от Летни гуми ООД сме тук , за да ви предоставим редица отбрани алтернативи , и то на достъпни цени, също така и комфорта по най-удобния и достъпен начин да подмените Вашите зимни гуми с летни гуми в който и да е от професионалните ни сервизи, находящи на територията на цялата страна .

Летни гуми от линията на марката Maxxis

Maxxis е една от най-значимите и резултатни компании в интернационален аспект . Още от основаването си през 1967 година, компанията се разширява непрекъснато в тон с най-иновативните технологии и моди на пазара, за да подсигури комфорта и сигурността на водачите . Различните вариации летни гуми на Maxxis са съставени от разнообразни характеристики и привилегии . Част от летните гуми са със специфична структура , която ги превръща в особено устойчиви , и имат относително дълголетен живот, даже и при неравномерно износване . При различни видове летни гуми Maxxis повечето ламели в водещите прорези и раменните блокове подобряват сцепението при сняг и кал. Налични са и летни гуми с практичен каркас, които подобряват контрола и солидността на пресечен терен.

Най-предпочитаните летни гуми 4
Най-предпочитаните летни гуми

Летни гуми SYRON – продуктова гама

Видовете за леки и 4х4 летни гуми на фирмата SYRON обхваща три специфични типа летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

В заключение

Ние от Летни гуми ООД сме представители на фирмата за нашата държава и ви предоставаме много първокачествени и достъпни възможности! Разчитайте на офертите на Летни гуми ООД! Освен нашите предложения за летни гуми прегледайте и:

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Оферти за летни гуми 5
Оферти за летни гуми
Разгледайте летни гуми 6
Разгледайте летни гуми
Вижте летни гуми 7
Вижте летни гуми
Каталог летни гуми 8
Каталог летни гуми
Изключително добри летни гуми 9
Изключително добри летни гуми

Огромната значимост на летните гуми
Летни гуми от гамата на SYRON – Race 1 Plus
Летни гуми на марката SYRON
Летни гуми от производителя Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – образователни неща относно производителя Dunlop
Летни гуми от продуктовата линия на SYRON – BlueTech
Нашите специалисти от Летни гуми ООД сме наоколо за Вас
Летни гуми от линията на марката Maxxis
Летни гуми SYRON – продуктова гама
В заключение