Възстановяване на здравето и блясъка на епидермиса и дермата ,прилагайки микронидлинг терапия

Пълното освежаване на здравето и блясъка на кожната тъкан вече е възможно без хирургична намеса – микронидлинг процедурите са на разположение за вас . микронидлинг процедурата е в най-слаба степен проникващ лек за заличаване на проблемните области от лицевата част, намалявайки очерталите се фини линии и бръчки , чрез привеждане в действие на възстановителните процеси в кожната тъкан подтикване на създаването на колаген.

Плюсовете на ООД микронидлинг

Радиочестотната микронидлинг процедура е модерен ред за пълно подмладяване на кожната повърхност . Измежду най-съществените преимущества стои фактът , че е възможно да влезе в употреба не ограничено до проблемите на лицевата кожа , но освен това и за козметично обработване на несъвършени образувания по човешкото тяло . Посредством микронидлинг намесата кожната тъкан в повлияната зона има вид на стегната , обогатена с нужната влага и сияйна . Практиката бива кратка , минимално дискомфортна и без рекреационен период . Зоната се защитава от болката чрез местна анестезия под формата на кремообразна субстанция , която се нанася двадесет-тридесет минути преди микронидлинг третирането и носи възможно най-голям усет за удобство .

Колко броя намеси трябват и кога се открива постижението на микронидлинг?

Микронидлинг терапията разполага с/със популярността на една от най-дълготрайните действия по възобновяване на епидермиса и дермата . Нейното действие е възможно да трае максимум година. Постиженията на микронидлинга се забелязват отдалече веднага след края на почващата първа терапия , като освен това за най-добри резултати предлагаме да се подложите на 3 или 4 практики в съответствие със статуса на кожата ви . Радиовълнистата микронидлинг процедура с ООД може да се задейства без да се съобразявате с/със климатичния сезон .

Продължителността на микронидлинг манипулацията се колебае в порядъка на трийсет-четиридесет минути ,а с настъпването на края й ще бъде възможно да насочите усилията си необезпокоявано към делничните си дейности .

Вижте повече за микронидлинг 1
Вижте повече за микронидлинг

Какво е ООД микронидлинг?

Възхитителните реакции , които дръзката и умела микронидлинг методология – ООД достига , се случват, благодарение на многофункционалното въздействие на машината , който съчетава микронидлинг с радиочестотно лъчение и LED лампи. ООД заличава деликатните врязани гънки и резки по кожната покривка , видимо я омекотява и изправя , свива порите ,а също така и обезоръжава последиците от акне , съществуващо възпаление и някои оцветявания . Микронидлингът представлява извънболнична възстановителна процедура , което значи , че при тази терапия не се осъществява намесата на скалпела и вървящите ръка за ръка с нея недостатъци .

Най-добрите оферти за микронидлинг 2
Най-добрите оферти за микронидлинг

За кой вид кожна тъкан е най-уместна микронидлинг практиката?

С подкрепата на микронидлинг третирането всеобщият облик на кожната тъкан се подобрява , което се дължи на задействаното образуване на колаген . Терапевтичната дейност е е приложима върху всеки вид кожна тъкан , като това я прави добър стратегически ход за жени и мъже, които желаят да елиминират козметичните ефекти от фасадата си и да се сдобият със свежо излъчване .

Как да избегнем нежелани реакции след микронидлинга?

С настъпването на финала на високочестотната микронидлинг процедура е наложително да спазвате предписанията на вашия лекуващ дерматолог , за да осъществите най-силен ефект и да се застраховате срещу нежелани странични ефекти .

При неразумно третиране на кожната тъкан след микронидлинг е допустимо да се породят странични ефекти . За да ги избегнете , ние, консултантите на ООД даваме следните указания:

– Да се избягват експанзивни хигиенизиращи средства

– Да се избягва облъчването от силно слънце

– 24 ч след манипулацията да не се поставя грим и козметични продукти, освен при положение че вашият дерматологичен специалист не е указал друго

– Вечерното време след терапията се допуска да се нанася само козметичен еликсир

– Да се избягва физическото натоварване в насрочения ден за манипулацията

– Да не се правят масажи , парни бани и сауни 5 до 7 дни след процедурата

– Допуска се възможност в ареала да излязат мехурчета , които ще отпаднат в период от 5 до 7 дни след терапията

– Ако се появи условие , което Ви създава безпокойство в идните няколко дни след приключването на процедурата и подозирате , че се дължи на нея , ако обичате, потърсете контакт с нас

Изключително добър микронидлинг 3
Изключително добър микронидлинг

За кого е подходяща микронидлинг процедурата ?

Радиочестотната микронидлинг терапия с ООД реализира впечатляващи въздействия при, както споменахме , всяка кожна разновидност и е подходяща за почти всяка възраст . Използва се при дири от младежко възпаление , процедиращо акне , изявени пори , неуловими сбръчквания , петна ,а също и загубила младежкия си вид кожна тъкан . С интервенцията се подсилва обема на епидермиса и дермата , неравността се коригира , а лицевата плоскост се запазва .

Какви могат да бъдат впечатляващите отражения, които микронидлингът предизвиква ?

– свиване на порестите области

– елиминиране на следите от гнойни мехурчета

– заличаване на неуловими вълнообразни резки и линии

– свиване на ареала на пигментацията

– възвръщане на стегнатостта на дерматологичния слой

– приглаждане на колорита на кожата

Най-добрите оферти за микронидлинг 4
Най-добрите оферти за микронидлинг

За какво трябва да сме информирани преди да пристъпим към микронидлинг манипулацията ?

Микронидлинг терапията не е желателно да се прилага при :

– носещи бебе и закърмващи жени

– страдащи от автоимунни болести

– наранена кожна повърхност

Пристъпете смело към микронидлинга! Тозчас !

Запазете среща с специалист по дерматология от ООД и му задайте всички онези запитвания , от които се вълнувате . При някои обстоятелства контактът със специалист по дерматология е възлов при предприемането на решение за действие . Освен микронидлинга, открийте и останалите козметични услуги, които предлагаме:

хиалуронови филъри
ботокс
криолиполиза clatuu
лазерна епилация
лечение на акне
премахване на стрии
химичен пилинг
премахване на целулит
плазмолифтинг 

Най-предпочитаната процедура- микронидлинг 5
Най-предпочитаната процедура- микронидлинг
Намерете най-добрите оферти за микронидлинг 6
Намерете най-добрите оферти за микронидлинг
Изключително качествен микронидлинг 7
Изключително качествен микронидлинг
Изберете микронидлинг 8
Изберете микронидлинг
Повече за  микронидлинг 9
Повече за микронидлинг
Разгледайте повече за   микронидлинг 10
Разгледайте повече за микронидлинг

Плюсовете на ООД микронидлинг
Колко броя намеси трябват и кога се открива постижението на микронидлинг?
Какво е ООД микронидлинг?
За кой вид кожна тъкан е най-уместна микронидлинг практиката?
Как да избегнем нежелани реакции след микронидлинга?
За кого е подходяща микронидлинг процедурата ?
Какви могат да бъдат впечатляващите отражения, които микронидлингът предизвиква ?
За какво трябва да сме информирани преди да пристъпим към микронидлинг манипулацията ?
Пристъпете смело към микронидлинга! Тозчас !