seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА ВАШИЯ САЙТ ЗА ТЪРСАЧКИ – ЗА ДА ИЗЛИЗАТЕ НА ПЪРВА ПОЗИЦИЯ В SERP

От 2006 г. SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД позиционира десетки сайтове на първи места в Google и екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД повишава онлайн търговията им. Ако желаете SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД да изведе и вашия сайт на челни места, значи сте на точното място!

През изминалата година с пазарната си капитализация от над $ 600 милиарда Google съумя да изпревари Apple от първото място в класацията на най-рентабилните бизнеси в света. И предполагате ли как? Заради Adwords! За 2017 година 86% от доходите на Google или $79 400 000 000 са в резултат от уебсайтовете в AdWords. Това е вашият капитал и парите на всички малки и големи предприятия, които не само плащат на Google, но и получават потребители от това.

Защо онлайн продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?

Онлайн продажбите са ключови за всеки бизнес! За последната година 1 100 000 българи са купували стоки онлайн, а реалните покупки за миналите 4 години са се повишили с 230%! И тези стойности ще продължават да нарастват докато застигнат до данните в Съединените Щати, където един от всеки осем долара е инвестиран за купуване на стоки онлайн!

Но дори и да не предлагате стоки онлайн, Google маркетингът е нужен за вашия трафик – 72% от посетителите проучват в Google преди да купят, дори и тя да е от определен магазин.

Настоящите и бъдещите ви клиенти определено прекарват дълго време във Facebook, затова използвайте и този канал за реклама. Но превъзходството на seo оптимизацията е, че когато потребителят ви използва Google, той вече знае за нуждата от услугата и иска да открие от кого да го закупи – от вас или от конкурентни магазини.

Нашата задача е да примамим този потенциален клиент право във вашия сайт! Няма значение дали предлагате продукти или услуги, независимо дали компанията ви е малка или голяма!

Seo оптимизация 1 Качествена
Seo оптимизация

Насоките на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в наръчника На първо място в Google

За да съдействаме на/ подкрепим всички тях, ние професионалистите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД издадохме книгата На първо място в Google. Там показваме 252 компонента на мистичния алгоритъм, с помощта на който Google позиционира сайтовете.

SEO оптимизация с помощта на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД

Разполагате и с възможността да се помъчите да имплементирате насоките ни и сами като следвате инструкциите на тези страници. Ако обаче разполагате с колеги, на които можете да делегирате SEO оптимизацията, те е наложително да преминат през обучение, да получават съвети и да има кой да ги контролира при имплементирането на цялостния проект на SEO оптимизация. Ние от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД разполагаме с уменията да осъществим SEO оптимизацията за вашия уебсайт! Резултатите в началото се нуждаят от стриктно обучение за период поне 3 месеца и всекидневна работа от най-малко още три месеца след това.

Seo оптимизация 2 Качествена
Seo оптимизация

Защо се нуждаете от SEO оптимизация?

AdWords е най-успешният бизнес познат на човек! Но все пак едва 15% от посетителите в Google са от AdWords резултатите. Останалите 85% от кликовете според Zero Limit Web са върху органичните резултати.

Ако мислите: Идеално, значи няма да плащаме на Google – това не е така! Щом уебсайтът ви не се намира сред първите три – имате нужда да продължите да употребявате Adwords! Това е истина, защото 84% от клиентите избират първите 3 страници в SERP, а около 1% – върху линковете на листите след водещата. Сега вече можете да предположите къде имате възможността да скриете мъртвец – на втора страница в търсачките! Вашата страница някъде там ли попада?

Как да разберем дали работи SEO оптимизацията?

За да разполагате с информация по какво точно се работи по сайта, всяка седмица ще съставяме рапорт за корекциите по вашия уебсайт, а след края на месеца – доклад за промените по ясни критерии за SEO оптимизацията: нарастване на посетителите, покачване на класациите в Google, количество нови посетители на сайта, времетраене на посещенията, брой написани и качени текстове, количество публикувани външни линкове.

Seo оптимизация 3 Качествена
Seo оптимизация

В някои ситуации сайтът ви може да се нуждае от нещо друго, освен SEO оптимизация

Когато една страница е на водещи места в Google, там влизат много повече потребители, въпреки че това може да не води непременно и до по-голям брой успешни сделки. Затова може да се окаже, че не само вашата уебстраница има нужда от SEO оптимизация, но и бизнес моделът ви също се нуждае от оптимизация – например да подобрите представянето на артикулите, цените, обслужването или целия user experience. За всичко това SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД също има възможността да ви даде решение.

Това е страхотно, но запознати ли сте, че само докато гледахте това съдържание за SEO оптимизация, в Google са извършени над 25 милиона търсения и са индексирани над 21 000 новосъздадени уебстраници. Конкурентните сайтове не спят! Не спете и вие!

Екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД сме най-върлите оптимисти за това, че и вашият сайт има възможността да се появява на първи позиции в Google.

Всеки клиент е уникален и същото е валидно за всяка уебстраница! Именно затова и вашата страница изисква уникална SEO оптимизация и план, съобразено бизнес модела ви!

Свържете се с екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Пишете ни на телефон 0884 725 333 за безплатна консултация за вашата SEO оптимизация и ще открием решение за класирането и на вашата страница на първи места в Google с помощта на SEO оптимизация!

Изберете SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Seo оптимизация 4 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 5 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 6 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 7 Качествена
Seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА ВАШИЯ САЙТ ЗА ТЪРСАЧКИ – ЗА ДА ИЗЛИЗАТЕ НА ПЪРВА ПОЗИЦИЯ В SERP
Защо онлайн продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?
Насоките на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в наръчника На първо място в Google
SEO оптимизация с помощта на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД
Защо се нуждаете от SEO оптимизация?
Как да разберем дали работи SEO оптимизацията?
В някои ситуации сайтът ви може да се нуждае от нещо друго, освен SEO оптимизация