Какво трябва да знаем за различните видове автогуми съобразно стандартите на автомобила ви

Автогумите са едни от най-съществените елементи за който и да е автомобил. Вашите автогуми изпълняват мисията за достигането на максимално улеснение и свобода във връзка с водачеството на превозния автомобил, и обещават безопасността , спрямо автогумите, както на човека зад волана , така и на всички наоколо. За да успеете да изпълните тези цели обаче, е нужно да заложите на най-добрите автогуми. В продължението на статията ще ви предоставим причинните фактори, които е важно да се вземат под внимание при избора им . Като допълнение, ще ви изброим няколко полезни наставления относно последващия процес по монтаж , така че всичко да премине по наистина най-добрия и изряден начин за вас.

Съвети след монтирането на автогумите

след прикачване – след слагането на гумите , не спирайте често да сверявате състоянието на автогумите. Обръщайте внимание на доловими разлики в налягането им, външни промени, неизправности и други такива евентуално непредвещаващи добро знаци . Акозабележите подобни, по-добре се заемете с проблема , за да имате безаварийно придвижване .

Как да се спрете на подходящите автогуми?

Необходимо е при покупката на автогуми да се вземат под око няколко значително съществени фактора и качества. Тези фактори ще ви са от помощ да решите кои са най-подходящите и пасващи автогуми за вашето превозно средство . Те водят своето начало от размера и различните индекси на автогумите, и достигат до категории като съответната цена и роля. В следващите редове натекста ще ви стане ясно това , което трябва да знаете за представените съображения , изпълняващи съществена роля в процеса на подбиране .

# Основни моменти, имаме предвид в избора на автогуми

Размер – размерът естествено е една от първите характеристики, които е нужно да се планират. За всеки вид кола си има отговарящ размер автогуми, често посочен в нейното ръководство . Не забравяйте да вижте това ръководство и имайте предвид посочените в него размери . Монтирането на непасващ за вашето превозно средство размер автогуми би могло да последва някои неприятни последици при управление, като например високи нива на разход на горивна течност, стържене при завои и т.н.

Товарен и скоростен показател – два индеска , които също са от огромно значение в хода на избор на автогуми. С какво точно се свързват те? Товарният индекс е показател за тежестта , която точно тази автогума е възможно да издържи . От друга страна пък скоростният индекс разкрива максимално възможна скорост за наличната автогума. Или казано с други думи , товарният и скоростният индекси показват границите при задвижването на определените разновидности и модели автогуми, с които всеки един управляващ е задължен да се съобразява .

Длъжност – под „значение“ имаме предвид в каква пътна обстановка често ще бъдат използвани точните автогуми. Деликатната обстановка на пътищата налага и различаващи се методи и черти от позиция на автогумите. Автогумите, създадени за работа в градска среда , е хубаво да осигуряват по-лека консумация на гориво и възможно най-къс спирачен път. Ако обикновено шофирате по магистрали или други главни пътища, значими за подбора на автогуми са тяхната стабилност на високи скорости, голямото сцепление с пътната настилка и последващият комфорт при шофиране .

Цена – напълно в реда на нещата колкото по-хубави автогуми смятате да сложите на своето превозно средство, толкова по-скъпа цена ще се наложи да платите за тях. Въпреки всичко проучете подробно за какъв точно автомобил закупувате , по какви пътища принципно ще го използвате и какви детайли на автогумите са от първостепенно значение за вас. С този метод ще можете да реализирате възможно най- подходящото и индивидуализирано съотношение между цена и качество при пазаруването на автогуми.

Качествени автогуми 1
Качествени автогуми

Идеално качество

– доброто ниво на автогумите и не само, налични в брошурата на сайта ни, е сигурно . Всички стоки се набавят директно от Германия и създадени на базата на най-иновативните Евро стандарти за безопасност и надеждност при управление .

Най-добрите на пазара автогуми 2
Най-добрите на пазара автогуми

Задоволителни ценови категории

– в онлайн страницата ще се натъкнете на автогуми на неподозирано ниски и стандартни за клиента цени. Нашите експерти постоянно проследяват новостите на нашия пазар в това отношение , за да обещае изгода за верните ни потребители .

Разнообразие от автогуми 3
Разнообразие от автогуми

Автогуми – съвети от полза

Естествено след сдобиването с нови автогуми, идва време и за поставянето им на вашето превозно средство. Тук отново има изпитани помощни процедури, които е находчиво да направите. Информирайте се кои могат да бъдат те в следващите редове :

оставете грижата на професионалисти – поставянето на автогуми е действие, което е задължително да се извършва само и единствено от специалисти , работещи в автомобилни сервизи. Не се залавяйте да правите опити своеволно , защото всяка неточно монтирана автогума е възможно след това да причини доста неприятни пътни пришествия .

задните автогуми в отлично състояние – задните колела в повечето случаи не са обвързани с кормилното управление на колата , което прави сцеплението с настилката още по-особено . Заради това е необходимо отзад да бъдат прикачени по-новите или стабилни автогуми създаващи ефективен контрол върху превозното средство и минимализирането на сложните случки по пътя .

Каталог автогуми 4
Каталог автогуми

Експресна доставка

– доставката на стоките от сайта ни нормално се реализира дори в рамките на идващият работен ден. Дори точният тип гуми не е наличен в склада ни и е добре в момента да се докара от Германия, максимумът е до 10 работни дни.

Вие сте на ход да се запознаете с нашите разновидности на автогуми

Разгърнете каталога на сайта ни и изберете съответстващите автогуми за вашият автомобил ! Разгледайте и останалите ни предложения:

гуми
Автогуми
зимни гуми
Летни Гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Вижте автогуми 5
Вижте автогуми
Вземете автогуми 6
Вземете автогуми
Вземете автогуми 7
Вземете автогуми
Видове автогуми 8
Видове автогуми
Каталог автогуми 9
Каталог автогуми

Съвети след монтирането на автогумите
Как да се спрете на подходящите автогуми?
Идеално качество
Задоволителни ценови категории
Автогуми – съвети от полза
Експресна доставка
Вие сте на ход да се запознаете с нашите разновидности на автогуми