Дрехите Jack and Jones – легендарни, но непознати – всичко за дрехите Jack and Jones

Чували ли сте за страхотните дрехи jack and jones? А компанията , която налага на пазара дрехи jack and jones принципно? Макар в страната ни тя да не е сред най-популярните , си заслужава да опознаеш нейните артикули и да намериш най-удачните сред тях, които отговарят на същността ти и начина, по който гледаш на света !

В началото дрехите Jack and Jones са предлагали предимно дънки

В годините след започването на дейността на компанията , дрехите Jack and Jones са преди всичко дънки, тъй като денимът вече е напълно утвърден на международните пазари и се предлага в всякакви вариации. И до днес , дънките се произвеждат в разнообразни цветове и нюанси , избелени , по-малко или повече накъсани , по-прилепнали за краката и дупето, от вида „skinny fit“ и “slim fit”, обичайните модели „regular fit“ и т.н.. Това е и подходът, с който брандът получава шанса да се утвърди на световния пазар и да се нареди до останалите преуспели производители на дънково облекло. В последно време, фирмата лансира серията дрехи Jack and Jones Jeans Intelligence, която предопределя основната идея на дънките и има за цел да ги направи с по ниски цени за всеки човек . Главното, което е важно за компанията, е преди всичко високото качество, впечатляващият дизайн и майсторството на изработка.

Изключително качествени дрехи Jack And Jones 1
Изключително качествени дрехи Jack And Jones

Стилът дрехи Jack and Jones Vintage Originals

Дрехите Jack and Jones Originals са запленени от градската поп култура – начинът на обличане е любопитен и различен , от стила лъха радост , а вдъхновението за тях е провокирана от най-съвременните тенденции . Те са с високо качество и комбинират в себе си комбинация от цветови гами и стилове , които ти предоставят шанса да приспособиш всяка визия по начина, който ти предпочиташ! Дрехите Jack and Jones Originals са безцеремонни и индивидуални, които подхождат на онези , които не се плашат да изпъкнат сред тълпата . Подходящи са за креативните мъже , които много често съчетават разнопосочни начини на обличане в елементите и детайлите на облеклото си. Колекцията Jack and Jones Originals включва многоцветни облекла , като щамповани тениски , блузки за ежедневието , спортни блузи с качулка и цип и дънки .

Дрехите Jack and Jones са харесвани не само в Европа , но и навсякъде по света

Както съумя да научиш и в предишната ни статия, посветена на марката, дрехите Jack and Jones успяват да си извоюват авторитет не само в страните в ЕС , но и по целия свят . Марката поддържа партньорски отношения с други компании , обединени от сходни идеи и споделящи подобни ценности. Дрехите Jack and Jones са подходящи за младежите и активни хора, като теб, които се съобразяват с трендовете на модата и се стремят начинът им на обличане да наподобява тъкмо на тях. Артикулите им съчетават класическата визия с властващите към настоящия момент писъци на модата , за да те спечелят за постоянно , като почитател и верен фен.

Ефектни дрехи Jack And Jones 2
Ефектни дрехи Jack And Jones

Стилът дрехи Jack and Jones Tech

Серията дрехи Jack and Jones Tech се стреми да представи максимален комфорт за всекидневието , без, разбира се, да неглижира високото качество на материалите , които се използват за тяхната изработка . Именно в числото на тези дрехи Jack and Jones се причисляват моделите за спорт на бранда, които вероятно ще предизвикат любопитството ти ! Провокирани от активния лайфстайл, който създава хармония между спорта, модата и удобното облекло , дрехите Jack and Jones Tech са удачни за различните условия на климата през отделните сезони . Те ще бъдат удачни за представителите на мъжкия пол, за които е важна добрата изработка и удобството , предпочитат спорта , но не не могат да не обърнат нужното внимание на визията със стил . Всички дрехи Jack and Jones от тази определена колекция подхождат на активности навън и сред зеленината , а прибавените орнаменти са иновативни и целят да те улеснят много, когато си в такава обстановка.

Най-предпочитаните дрехи Jack And Jones 3
Най-предпочитаните дрехи Jack And Jones

Стилът дрехи Jack and Jones Premium

Дрехите Jack and Jones Premium се основават на изчистена кройка и се отличават с бляскави облекла и продукти , разпознаваеми като „икони“ в общественото пространство . Добре разпознаваемата класика е аранжирана с модерни орнаменти , от съвременните тенденции .

Серията дрехи Jack and Jones Vintage Clothing

Дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, също като на първоначалните дънки на марката , се фокусират върху качествената изработка и първокласния продукт . Те са повлияни от оригиналния винтидж стил, възпроизвеждат избелените продукти, сякаш минали през многобройни пранета , парчетата плат , които са зашити върху първоначалните парчета, от които е създадена дрехата , което прилича на кръпки. И по своето наименование , моделите дрехи Jack and Jones се отнася до един особен времеви период , а в изработката си се опитва да хване неподправената душа на дънковото облекло . Дрехите Jack and Jones от тази линия представят високо качество , допълнени специфични и уникални , сами по себе си, орнаменти, за да представят изключителната винтидж визия с вплетени в нея модни елемента . Уважавайки традициите в областта , дрехите Jack and Jones Vintage Clothing представляват моделите, които ще допълват визията на силните мъжки личности , които харесват фенове на традиционното за него време .

Изключително добри дрехи Jack And Jones 4
Изключително добри дрехи Jack And Jones

Дрехите Jack and Jones са подходящи за всички сезони

Дрехите Jack and Jones са удачни за всеки един сезон – произвеждат се иновативни дизайни от нови и многообразни материи блузки с къс ръкав и ризи, в цялата палитра от цветове или с добавени елемента , модерни в съответния етап на представяне на линията дрехи. Тъкмо за тази определена линия дрехи Jack and Jones, фирмата развива дейност в тясно съдружие с малък на брой влюбени в работата си снабдители, които дават най-добро качество на продукта преди да стигне до пазара. С помощта съвместните им усилия , дрехите Jack and Jones се превръщат в задължителна част от гардероба на всеки един човек , валидни за всеки повод . Дрехите Jack and Jones Premium отиват на мъже с актуален лайфстайл и елегантен външен вид – такива , които се стремят да наложат класиката , но в по-съвременна и актуална вариация.

Оферти за дрехи Jack And Jones 5
Оферти за дрехи Jack And Jones

Вземи нещо за своята визия

Съумяхме ли да привлечем твоето внимание ? Силно очакваме да е по този начин! Дрехите Jack and Jones са изработени с голямо внимание към употребяваните платове и създадените детайли , за да обхванат различните стилове и едноличната индивидуалност, която да ти понрави и да можеш да избираш сред многото предложения . Компанията истински си струва да бъде оценена и в България по начина , по който се е утвърдила и в другите страни .

Обърнете внимание и на повече наши артикули и сетове дрехи :

обувки Jack & Jones
маратонки Аdidas Адидас
маратонки Jordan
анцузи Nike
тениски Nike

Изключително качествени дрехи Jack And Jones 6
Изключително качествени дрехи Jack And Jones
Каталог дрехи Jack And Jones 7
Каталог дрехи Jack And Jones
Изключително качествени дрехи Jack And Jones 8
Изключително качествени дрехи Jack And Jones
Вижте нашите дрехи Jack And Jones 9
Вижте нашите дрехи Jack And Jones

В началото дрехите Jack and Jones са предлагали предимно дънки
Стилът дрехи Jack and Jones Vintage Originals
Дрехите Jack and Jones са харесвани не само в Европа , но и навсякъде по света
Стилът дрехи Jack and Jones Tech
Стилът дрехи Jack and Jones Premium
Серията дрехи Jack and Jones Vintage Clothing
Дрехите Jack and Jones са подходящи за всички сезони
Вземи нещо за своята визия